HEALTHY PHARM UKRAINE отримав сертифікат ISO 9001:2015!

20 Гру
0

HEALTHY PHARM UKRAINE отримав сертифікат ISO 9001:2015!

ТОВ «Хелсі Фарм Україна» є частиною холдингу «Сімпатік Груп» – експерта, розробника, власника брендів, виробника і продавця wellness продуктів, що займає одне з провідних місць на українському ринку в сфері дистанційної торгівлі.

І 12 грудня 2018 року компанією ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» був проведений сертифікаційний аудит в області «Виробництво і реалізація парфюмерно-косметичної продукції, засобів гігієни порожнини рота і товарів побутової хімії», за результатом якого завод HEALTHY PHARM UKRAINE довів якість виробленої продукції і те, що вона відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2015.

Продукція HEALTHY PHARM UKRAINE – це засоби по догляду за волоссям, обличчям та тілом з натуральних компонентів – представлена ​​в серіях: AMELEDA, ТМ TVOYA, ZUBB і GO-Healthy.

На фото: Керуючий директор Бюро Верітас в Україні Максим Ведянкін (зліва), Генеральний директор ТОВ «Хелсі Фарм Україна» Петро Любимов,  Генеральний директор ТОВ «Сімпатік Груп» Євген Шульга, Менеджер з продажу ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» Тетяна Михалева.

Рубрика: